המזווה של "מאסטר שף" הוא אולי החדר הכי קדוש שיש על הסט. בכל פרק, יש מי שדואג למלא אותו בחומרים הכי טובים שיש ובמגוון שיאפשר למתמודדים לבשל את כל העולה על רוחם. בשורה התחתונה זה חדר שכל מי שחובב בישול היה חולם שיהיה ברשותו.
עכשיו תקחו את הנתון הזה ורק תחשבו מה קורה כשצריך להכין אותו לאירוע הגמר הגדול שייערך הערב ב-21:00. בשביל לגלות איך בדיוק זה עובד הערנו את מיכאל כהן בחמש בבוקר ושלחנו אותו לפגוש בשדה ברמת השרון את מי שעומד מאחורי כל הקסם הזה - המפיק והיועץ הקולינרי של התכנית, עדי בן דן.
מיכאל ועדי יצאו לבחור את הירקות ("אנחנו אוספים לגמר את הירוקים הכיח טריים שיש"), הדגים ("יש זנים רבים של לוקוס, אבל שלנו הכי טוב") והבשר ("בוחרים בשר שרמת השומן שלו טובה"), שכבר בעוד כמה שעות ישמשו את ארבעת הפיינליסטים שלנו בהכנת מנות הגמר שלהם. לבסוף, הם גם הגיעו למזווה במטרה להכין ולעצב אותו לאירוע הגדול. צפו בהכנות שמאחורי הקלעים ועל הדרך תגלו למה רושפלד רוצה לגנוב את המצרכים כל פעם מחדש.
אירוע הגמר של "מאסטר שף" - הערב ב-21:00