>> רגע, ואיך מכינים את המחמצת?
אומנות הבישול היא אומנות החיים והעיסוק במקצוע מורכב מאלמנטים של מדע ואומנות. המקצוע מחייב שליטה ומיומנויות המבוססים על כללים, חוקים, נורמות, מרשמים ומפרטים שונים, ובו בזמן מאפשר ודורש יצירתיות ויכולת המצאה למתכונים חדשים, שיפור תהליכים וחדשנות. המגמה מכשירה את התלמיד לקראת העיסוק בתחום, מפתחת אצלו חשיבה יצירתית ורגישות להיבטים אסתטים תוך הקניית יכולות ומיומנויות ביצוע של מתכונים שונים ולימודי גסטרונומיה. אופי הלימודים מאפשר היכרות והתנסות עם חומרי גלם שונים וטכניקות ייחודיות, ומתעמק בנושאים הכרחיים לעוסקים בתחום - מתזונה ועד כשרות ותברואה. בנוסף, המגמה מאפשרת ומסייעת לתלמידים להתנסות בעבודה במסגרת סטאז'.
הסרטון בהשתתפות: אורן אלון - מדריך קולנרי בתיכון מקצועי של משרד העבודה והרווחה | אור גיטא - תלמידה במגמת אומנות הבישול בתיכון מקצועי של משרד העבודה והרווחה.