סלט ברוקולי וכרוב סגול עם ויניגרט מטריףברוקולי בסלט? גם אנחנו שאלנו, והתשובה היא כן, בהחלט, ואיך לא ניסינו את זה עד היום. סלט צבעוני, מרענן ויפה של פרחי ברוקולי מאודים רק קצת, כרוב סגול ורוטב ויניגרט עדין ונהדר, שעושה קראנץ' בפה ושמח בלב
עידית נרקיס כ"ץ
| mako אוכל
| פורסם 26/10/16 16:43
![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים :לוויניגרט:
לסלט:
אופן ההכנה:1 מכינים את הוויניגרט: טוחנים במעבד מזון קטן (או טורפים בקערה) את כל מרכיבי הרוטב, טועמים, מתקנים תיבול ומניחים בצד. 2 קולים את השקדים על מחבת נקייה, עד שהם מזהיבים מעט. מניחים בצד לצינון. 3 מאדים את פרחי הברוקולי כ-5 דקות, רק עד שהם מתחממים. אין צורך לאדות אותם עד שהם מתרככים כי אז הם מאבדים מהפריכות. ![]() 4 קוצצים את הכרוב ואת הבצל הירוק ומעבירים לקערה. חותכים את הברוקולי לחתיכות בגודל ביס ומעבירים לקערת הכרוב. 5 מוסיפים לקערה את השקדים הקלויים, מוסיפים את הוויניגרט, מערבבים ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|