קארי דגים תאילנדיהנה לכם קארי דגים עדין במיוחד, עם ברוקולי, אפונה והמון ירוקים, נתחי פילה לוקוס, חלב קוקוס ותיבול עדין של ג'ינג'ר ובזיליקום. מה, קארי בלי חריף? כן, מסתבר שיש דבר כזה, וזה עובד נהדר
טום אביב
| מאסטר שף
| פורסם 08/12/16 12:09
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף
|
המצרכים :
למחית הקארי:
אופן ההכנה:1 מחית הקארי: מטגנים את כל חומרי המחית בסיר כ-7 דקות, עד שהנוזלים מתאדים. 2 מוסיפים את חלב הקוקוס לאט לאט ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מקפיצים במחבת ליד את האפונה והברוקולי ומעבירים לתערובת שבסיר. ממליחים ומפלפלים (אפשר להוסיף גם כפית סוכר). 4 חותכים את פילה הלוקוס לקוביות וממליחים. מכניסים את הדג לסיר, ומבשלים 5 דקות על אש בינונית-נמוכה. 5 מגישים בקערה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים >> בן הזוג של טום למשימה היה שף יובל בן נריה. הנה המתכון שלו |