קראנץ גבינה ודובדבניםמאז שיש לנו ילדים עולם הקינוחים שלנו הצטמצם פלאים לשוקולד ועוד שוקולד, והגיע הזמן לשים לזה סוף: עוגת שמרים ריחנית ויפה לגדולים, במילוי נהדר של גבינה ודובדבנים. הצעת הגשה: אחרי תשע בערב
עידית נרקיס כ"ץ
| mako אוכל
| פורסם 23/11/16 07:38
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :(ל-2 תבניות איגליש קייק):
להברשה:
לסירופ דובדבנים:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את חומרי המלית חוץ מהדובדבנים. 2 פורשים על משטח העבודה את יריעת הבצק המופשרת (אפשר וכדאי להשאיר אותה על הניילון שעוטף אותה). אם מכינים בצק לבד, הולכים לפי ההנחיות האלה. 3 מורחים את מלית הגבינה על הבצק בצורה אחידה ומפזרים מעל את הדובדבנים. מגלגלים לרולדה, חוצים אותה באמצע לקבלת שני גלילים, וכל גליל חוצים לאורכו וחושפים את המילוי. כורכים כל 2 חצאי גליל לבורג ומעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת. מורחים את המלית בצורה אחידה | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל4 מברישים בעדינות את העוגות בביצה הטרופה עם החלב. מכסים ומניחים להתפחה של כשעה. 5 אופים את העוגות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40-50 דקות, עד שהן משחימות. 6 בינתיים מעבירים את חומרי הסירופ לסיר קטן. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר נמס כולו. מניחים בצד. 7 מיד כשהעוגות יוצאות מהתנור מושחים אותן בסירופ. מניחים בצד להצטננות, ומגישים. בקרו בבלוג של עידית – טעים! |