המרכיבים:
1 בצל, פרוס ואת הפרוסות חוצים לשתיים
שמן זית לטיגון
3 תפוחי אדמה, קלופים ופרוסים דק
6 ביצים גודל M
חצי כפית פפריקה
קורט אבקת כורכום
לפאן קון טומט:
לחם
שמן זית
לויניגרט עגבניות אנדלוסי:
2 עגבניות, מגורדות
3 פילטים של אנשובי, קצוצים
שליש כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
ליים או לימון
אופן ההכנה:
1. מטגנים בצל בהרבה שמן זית למשך 3 דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לטגן כ-10 דקות.
2. מעבירים את תפוחי האדמה והבצל לקערה עם הביצים, מוסיפים פפריקה וכורכום ומערבבים. מכסים את הקערה ונותנים לה לנוח כרבע שעה.
3. מחזירים למחבת - מטגנים דקה על חום גבוה, ואז על חום נמוך. הופכים בעזרת צלחת.
4. לפאן קון טומט: קולים לחם על שמן זית במחבת. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומורחים על הלחם. מגישים עם ליים או לימון.