המרכיבים: 
1 בצל, פרוס ואת הפרוסות חוצים לשתיים 
שמן זית לטיגון
3 תפוחי אדמה, קלופים ופרוסים דק
6 ביצים גודל M
חצי כפית פפריקה 
קורט אבקת כורכום 

לפאן קון טומט:
לחם
שמן זית

לויניגרט עגבניות אנדלוסי:
2 עגבניות, מגורדות
3 פילטים של אנשובי, קצוצים
שליש כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
ליים או לימון

אופן ההכנה:

1. מטגנים בצל בהרבה שמן זית למשך 3 דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לטגן כ-10 דקות.

2. מעבירים את תפוחי האדמה והבצל לקערה עם הביצים, מוסיפים פפריקה וכורכום ומערבבים. מכסים את הקערה ונותנים לה לנוח כרבע שעה. 

3. מחזירים למחבת - מטגנים דקה על חום גבוה, ואז על חום נמוך. הופכים בעזרת צלחת. 

4. לפאן קון טומט: קולים לחם על שמן זית במחבת. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומורחים על הלחם. מגישים עם ליים או לימון.

>> רוצים לזכות בארוחת בוקר מתנה למשך שנה? כל הפרטים כאן