שם: רות רוזובסקי
גיל: 34
מהיכן בארץ:
 ירושלים
תאריך לידה: 27.7.80 ט"ו באב תש"מ
מזל: אריה
מצב משפחתי: גרושה+ שלושה

 חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:

  • אני פריקית של ספרי קריאה
  • יש לי אהבה לא מוסברת לאופנועים כבדים
  • אני מציירת בפחם, כותבת, מלחינה ומנגנת בפסנתר ובסינטיסייזר
  • יש לי אוסף של בולים יקרים וישנים
  • נופים ירוקים וריח של מטעים אחרי גשם מעיפים אותי

מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה, ומאיפה? אני לא מזמינה אוכל ממסעדות. או שמתיישבת ונהנית, או שמבשלת בבית.

על איזה מטבח גדלת? גדלתי על טעמי המטבח התוניסאי - אלג'יראי, וכל מה שנוגע בטעמי המזרח התיכון. הייתה השפעה של המטבח ההונגרי והמון קונדטוריה.

מתי התחלת לבשל ומאילו סגנונות את/ה מושפע/ת? מאז שאני זוכרת את עצמי אני במטבח עם אמא, מגלגלת ערימות של סיגרים ולשה בצקים. לאחר מותה וכאשר מלאו לי 16 קיבלתי ממנה בירושה את המטבח, ומאז אני שם באהבה גדולה, ברגישות ובאמונה.

 מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח? פדיחה זו הגדרה שאנו יוצרים לעצמנו כשמשהו מתפקשש. אם לא יוצא לי טוב, תמיד אשמח להתחיל מחדש. אין זמן ומקום לפדיחה..

איזה מטבח הכי מסקרן אותך? עם השנים נחשפתי לסוגי מטבח שונים וטעמים מגוונים. אני מוצאת שהמטבח האסייאתי הוא המסקרן והמושך אותי באופן מיוחד.

מה הסטייה הקולינרית שלך? בישול מולקולרי הוא הסטייה שלי, כי לא באמת אבשל כך, אך כל דבר משוגע, מוזר ואחר, שמצריך עומק והבנה של פירוק והרכבה מחדש - מושך אותי.

אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח? קמח, מטבעות שוקולד מריר וחלב, והמון המון המון חמאה

מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך באוכל? קינוחים מושחתים, משוגעים ומפנקים הם הגילטי פלזר שלי ואני אחסל אותם בלי טיפת אשמה. 

"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00