שם: רון סוריאנו
גיל: 29
מהיכן בארץ: תל אביב כרגע, במקור מעומר.
תאריך לידה: 03.04.86
מזל: טלה
מצב משפחתי: נשוי
ארבעה דברים שאנשים יופתעו לגלות עליך:
- למדתי משחק בלוס אנג'לס
- אני יודע לעשות ג'אגלינג
- הכרתי את אשתי בצבא ומאוחר יותר גילינו שהיינו יחד בגן
- אני אוהב קעקועים וסרטים זרים
מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה, ומאיפה? אם אני בבית אני מכין ולא מזמין. אבל אכלתי אצל יונתן רושפלד ועודד סיידא ב"לונץ", וכל ביס היה מחשמל עד שלא רציתי ללכת הביתה.
על איזה מטבח גדלת? מטבח הונגרי רומני - אוכל אירופאי בלי תבלינים כמעט, חוץ מפפריקה וקימל. למדתי לאהוב תבלינים בגיל מאוחר וזו שפה בפני עצמה.
מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח? אין לי פאדיחות במטבח! אני מנסה כל מנה 10 פעמים לפני שאני מגיש למישהו.
מתי התחלת לבשל ומאילו סגנונות אתה מושפע? אני משתדל להיות מושפע מכמה שיותר, אין קו מנחה חוץ מחוסר פחד וסקרנות. בישול צריך להיות מרתק ומעניין, אם אתה לא מחדש כלום אז אל תקום בבוקר.
איזה מטבח הכי מסקרן אותך? מתוחכם ונסיוני. אבל לא בהגזמה כי אז זה הופך מאוכל לגידול תרביות במעבדה.
מה הסטייה הקולינרית שלך? כולי מלא סטיות, לא כדאי שנתחיל. אבל אפשר לומר שאוכל חייב להיות מושך ואני מכוון לשם.
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח? שמן זית, חמאה ושמנת. מטבח לא יכול להתקיים בלעדיהם.
מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך באוכל? מתוק. אני מכור.
"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00