סלט עדשים, קינואה ופירות יבשים של רחל בן אלול
קבלו את הסלט הכי שמח בסביבה: עדשים וקינואה, משמשים מיובשים וצימוקים, שום ועגבניות, פטריות פוטרבלו ואפילו טופו מוקפץ: כל מה שטעים, נעים וצבעוני נכנס ומתקבל באהבה
למתכון: סלט עדשים, קינואה ופירות יבשים של רחל בן אלול
דג על אורז מלא עם סוגי ירקות על יוגורט לימוני של מיכל אפשטיין אורז מלא עם דג | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
סלט אורז מלא עם המון ירקות, לברק ממולא בעשבי תיבול, לימון ושום ורוטב חמצמץ של יוגורט ולימון. ארוחה מלאה ומזינה במנה אחת מוצלחת, זה כל מה שאנחנו צריכים
למתכון: דג על אורז מלא עם סוגי ירקות על יוגורט לימוני של מיכל אפשטיין
תבשיל תרד עם עוף ושום של למא שחאדה תבשיל תרד ועוף | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
פרגיות ושום שמטוגנים זה עם זה בשמן זית, תרד שמתבשל על אדי ציר עוף ורוטב של ריקוטה ונענע יוצרים ביחד מנה עשירה, בריאה, צבעונית וטעימה, שנשמח להכניס לתפריט הביתי הקבוע שלנו
למתכון: תבשיל תרד עם עוף ושום של למא שחאדה
סלט בורגול עם כרוב חלוט וקרם קישואים של רון סוריאנו סלט בורגול עם כרוב וקישואים | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
קרם קישואים נהדר שהוא מנה בפני עצמה - טחון חלק חלק עם תפוחי אדמה ושמנת חמוצה, מוגש עם עלי כרוב חלוטים ומתובלים וסלט בורגול עשיר עם סלרי אפוי וירוקים. שמנת חמוצה, יוגורט וטיפה תפוז סוגרים את הסיפור
למתכון: סלט בורגול עם כרוב חלוט וקרם קישואים של רון סוריאנו
ריזוטו פתיתים לצד דג מטוגן של מסימליאנו די מטאו פתיתים בעגבניות ודג מטוגן | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
פתיתים משודרגים שמתבשלים במיץ עגבניות סחוטות טרי טרי עם תוספת של פטריות, תירס וחמאה, ודניס מטוגן במחבת ככה, כמו שהוא, רק מלח פלפל. כל הכיף הוא שלא צריך יותר מזה
למתכון: ריזוטו פתיתים לצד דג מטוגן של מסימליאנו די מטאו
עוד ב"מאסטר שף":
- לצפייה בכל הקטעים מהפרק האחרון
- חברי הנבחרת מספרים למה כדאי לכם לאכול דווקא אצלם בבית
- זה לא נגמר, זה רק הסוף: איב נפרד מהנבחרת
"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00