נקניקיית פרגית אסייתית של מיכל אפשטיין
גינג'ר, כוסברה, נענע ושמן שומשום - זה לא מתכון לנודלס, אלא לנקניקיה אסייתית נועזת, נושכת, טעימה ומיוחדת. ומה בא עם זה, אתם שואלים? תפוחי אדמה קריספיים בתנור, שלא תגידו שלא דואגים לכם פה.
למתכון: נקניקיית פרגית אסייתית של מיכל אפשטיין
נקנקיית בקר וחזה אווז עם מוצרלה של מיכל אפשטיין מתוך "מאסטר שף 5" | צילום: רענן כהן
השילוב של בשר בקר איכותי עם חזה אווז ומוצרלה קנה אותנו מיד. העובדה שכל זה מגיע בתוך נקניקייה אחת, רק גרמה לנו לאהוב את המתכון הזה אפילו יותר. דברים טובים מגיעים בנקניקיות.
למתכון: נקניקיית בקר וחזה אווז עם מוצרלה של מיכל אפשטיין
נקניקיות דגים בתוספת ירקות נוסח ניו אורלינס של איב ענן מתוך "מאסטר שף 5" | צילום: רענן כהן
נקניקיות מסלמון ולוקוס, עם פילה פורל, שמנת ותבלינים, מטוגנות קלות ומונחות על מצע של תרד ורוטב פלפלים אדומים. מנה יפה שתוציא מכולם "וואו"אחד לפני האוכל, ועוד אחד אחריו.
למתכון: נקניקיות דגים בתוספת ירקות נוסח ניו אורלינס של איב ענן
נקנקייית עוף ולבבות עם דלעת ערמונים ממולאת של רחל בן אלול מתוך "מאסטר שף 5" | צילום: רענן כהן
דלעת ערמונים בתנור ממולאת בבורגול, ירק ותבלינים, מוגשת לצד נקניקיית עוף ולבבות בתיבול מיוחד ועדין של כמון ועלי ורדים. מסוג המתכונים שכל השולחן מדבר עליהם, רוצו להכין.
למתכון: נקנקייית עוף ולבבות עם דלעת ערמונים ממולאת של רחל בן אלול
נקניקיית בקר חריפה עם מוח צרוב של רחל בן אלול מתוך "מאסטר שף 5" | צילום: רענן כהן
שילוב של בשר בקר, שומן אנריקוט, צ'ילי חריף ואפילו עלי ורדים, שהופכים לנקניקייה שנחה על פרוסת מוח צרוב טוב טוב, עם לימון, שמן זית ועגבניות שרי. נקניקיה סופר כיפית שמוגשת כמו מנת גורמה.
למתכון: נקניקיית בקר חריפה עם מוח צרוב של רחל בן אלול
נקניקיית ירקות ומוצרלה של מסימליאנו די מטאו
נקניקייה צמחונית וטעימה? מדובר בבשורה של ממש: קישוא, כרובית ובטטה, עם מוצרלה מעושנת ורוטב בשמל, שהופכים ביחד לנקניקייה אמיתית (עם ציפוי סינטטי כמובן). צמחונים - רוצו להכין, ובעצם - גם כל השאר.
למתכון: נקניקיית ירקות ומוצרלה של מסימליאנו די מטאו
נקניקיות אנטרקוט, מח, כבד ומוח עצם של מסימליאנו די מטאו מתוך "מאסטר שף 5" | צילום: רענן כהן
נקניקיה מושקעת באמת, עם בשר אנרקוט איכותי, מוח, כבד וגם מח עצם שמשדרג אותה מיד לדרגת מעדן. מה עוד צריך? רק תבשיל תפוחי אדמה ומנגולד שיגיע בצד, וכוס בירה אם לא קשה לכם.
למתכון: נקניקיות אנטרקוט, מח, כבד ומוח עצם של מסימליאנו די מטאו
נקניק זרעי שומר ותפוחי עץ של רון סוריאנו מתוך "מאסטר שף 5" | צילום: רענן כהן
בשר בקר, כבד עוף, זרעי שומר ותפוח עץ. מה הקשר? גם אנחנו שאלנו, אבל מסתבר שכשכל אלה ביחד נטחנים, מתובלים ומנקנקים - הם הופכים למעדן מיוחד ורב טעמים.
למתכון: נקניק זרעי שומר ותפוחי עץ של רון סוריאנו
נקניק הונגרי של רון סוריאנו
בשר מתובל כמו שצריך עם שום, בצל, פלפל לבן וכמובן הרבה פפריקה. מנקנקים (זה החלק הכייפי), מטגנים שתי דקות - ויש לכם נקניקיה הונגרית אסלית.
למתכון: נקניק הונגרי של רון סוריאנו
"מאסטר שף", ראשון ושלישי ב-21:00