גלילות חצילים ממולאות בשר ברוטב עגבניות של רות רוזובסקי נפלא עם אורז. גלילות חצילים | צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת
פרוסות חציל מטוגן, מגולגלות עם תערובת בשר ועוף, צנוברים ופטרוזיליה, ונאפות בתנור עם רוטב עגבניות עשיר וחלק. מנה סופר טעימה, לנשנש ככה או לצד אורז לבן
למתכון: גלילות חצילים ממולאות בשר ברוטב עגבניות של רות רוזובסקי
פונדנט תפוחי אדמה עם לחי עגל וסלקים של רון סוריאנו רקוט קרומפלי משודרג | צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת
רקוט קרומפלי משודרג: מאפה הונגרי של שכבות תפוחי אדמה, את הנקניקים החלפנו בתבשיל לחי עגל, ושניהם ביחד נכנסים לתנור עם סלקים אפויים, שמנת חמוצה וחרדל, ומוגשים לצד סלט רענן
למתכון: פונדנט תפוחי אדמה עם לחי עגל וסלקים של רון סוריאנו
מג'דרה עם עיג'ה וטבעות בצל של נטלי פינקלשטיין עוף ומג'דרה של פלאחים | צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת
כזאת ארוחה מתחשק לנו בדיוק, כי היא מכילה רק דברים ממש טעימים, שגם משתלבים מעולה יחד: מג'דרה מבורגול ועדשים, ע'יגה מקישואים, טבעות בצל שאנלנו תמיד מחסלים ראשונות ורוטב יוגורט ומלפפונים רענן בצד
למתכון:מג'דרה עם עיג'ה וטבעות בצל של נטלי פינקלשטיין
אורז קון לצ'ה עם סילאן ושזיף שחור של רחל בן אלול אורז קון לצ'ה | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
אורז קון לצ'ה, או בעברית - אורז עם חלב, הוא אחד התענוגות האהובים עלינו, וכבר הבנו שכדי שהפודינג העדין הזה יצליח צריך מתכון מדויק, אז הנה: פודינג אורז שמתבשל פעמיים בחלב וקינמון, מוגש עם סילאן ועוד הפתעות
למתכון: אורז קון לצ'ה עם סילאן ושזיף שחור של רחל בן אלול
שכבות בצק עלים וקרם גבינה, אגוזים וקליפת חציל שרופה של מיכל אפשטיין לא תאמינו כמה קליפת החציל משדרגת | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
חציל שרוף זה הדבר. הוא מוסיף טעם וריח מטריפים שזורקים אותנו לילדות ולעוד כמה מקומות ומחזירים אותנו בחזרה לשולחן מול צלחת, עם שכבות של בצק עלים שבור, גבינות, צנוברים, שקדים וקליפת חציל שרופה אחת מלמעלה
למתכון: שכבות בצק עלים וקרם גבינה, אגוזים וקליפת חציל שרופה של מיכל אפשטיין
דג עלום עם סלרי מוחמץ של מישה לדרמן טעמים אירופאיים | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
פילה דג שנשלק בציר דגים ויין אדם מתובל ושמח, מוגש לצד בצלצלי שאלוט מוקפצים ובונוס קטן - מתכון לסלרי בתחמיץ שמוכן תוך שעה. אנחנו אימצנו את הכל
למתכון: דג עלום עם סלרי מוחמץ של מישה לדרמן
טארט אפרסקים וקרם שקדים של איב ענן טארט קלאסי עם שדרוגים | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
מתכון לאלה שתמיד משקיעים טיפה יותר: טארט של אפרסקים וקרם שקדים עם ניחוחות מטרפים של וניל, נהדר כמו שהוא אבל אנחנו ממשיכים עם סירופ תותים ונענע, גרידת קלמנטינה ופיסטוקים קלויים לסיום
למתכון: טארט אפרסקים וקרם שקדים של איב ענן
מרק עגבניות ובמיה ושיפוד לבבות עם עלי ריחן של למא שחאדה מרק עגבניות שרי | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
מרק עגבניות שרי צבעוניות ובמיה עם לבנה עיזים, רוטב ירוק ועשיר של במיה, כוסברה, פלפל, סילאן ופרמז'ן, ושיפוד של לבבות צלויים על מחבת עם עלי ריחן. אל תשכחו לקרוא לנו לטעום כשאתם מכינים
למתכון: מרק עגבניות ובמיה ושיפוד לבבות עם עלי ריחן של למא שחאדה
פולנטה גבינות של מסימיליאנו די מתאו כמו ממליגה, אבל איטלקי | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
פולנטה מיוחדת שמכינים לאט לאט עם ירקות מבושלים וחמאה, וכמו כל דבר בעולם - מחלקים לשניים: חצי מגלגלים עם תערובת גבינות, צימוקים ופלפל שחור, ואת החצי השני מטגנים. ואז מגיע רגע האיחוד, והוא רגע טעים
למתכון:פולנטה גבינות של מסימיליאנו די מתאו
ספינג' במגוון מילוים מלוחים של רחלי קדוש ספינג' אבל עם טוויסט | צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
בעולם מושלם ספינג' לא היה הקינוח, אלא הארוחה עצמה. והנה, לפעמים העולם מושלם: ספינג' במילוי מנגולד וגבינה, חציל וגבינה, פירות יבשים ואגוזים ופטריות, שאלוט ופקורינו. ועכשיו, מה יש לקינוח?
למתכון: ספינג' במגוון מילוים מלוחים של רחלי קדוש
>> רוצים להישאר מעודכנים? עקבו אחרי מאסטר-שף בפייסבוק
"מאסטר שף" - ראשון ושלישי, 21:00