אוכל
אוכל

"הם עפו עלי": מהו הסוד לאודישן מנצח במאסטר שף?

בין לחץ והתרגשות לפלפל ומלח, יום האודישנים הראשון של מאסטר שף מפגיש יצירתיות עם פרפקציוניזם, ושיפוט עם תמיכה משפחתית חסרת תנאים, ממי שתמיד יאהבו אותך גם כשהממולאים שהתאמנת עליהם ייצאו להם מכל החורים. אז מה צריך כדי לעבור את הטעימה הראשונה של השופטים? טוויסט מקורי, שם פואטי למנה, כף גדולה של נשמה - אה, וכדאי גם לדעת לבשל. עדי שילון היתה שם ובדקה

עדי שילון | מאסטר שף | פורסם 16/06/15 16:00