המנה של איתן סלומון - צלעות טלה, פירה וריבת בצל
צלעות טלה בתנור בקראסט של זרעי כמון, כוכב אניס ולמון גראס על מצע פירה תפו"א וריבת בצל בחומץ פירות אדומים.
מאסטר שף: משימת חומרי הגלם | צילום: דניאל בר אוןלמתכון: צלעות טלה ופירה של איתן סלומון >>
המנה של אשר לוי - קישוא ממולא עוף וחמאת בוטנים
מילוי מקורי ומעניין לקישואים: כרעי עוף נטולי עצמות ברוטב חמאת בוטנים שבושל בחלב קוקוס. נשמע מסובך והרבה עבודה? זה לא המקרה. מאסטר שף: משימת חומרי הגלם | צילום: דניאל בר און
למתכון: קישוא ממולא עוף וחמאת בוטנים של אשר לוי >>
עוד בתכניות קשת:
אמיתי לגמרי: כך תכינו ארוחה שלמה מ-8 מצרכים
יש לנו זוכה ראשון בתחרות התמונות הגדולה של "משק צוריאל"
רוצים להכין את פילה הלברק של מסרט?
המנה של סרנדה דילבסקי - פיצת אנטרקוט משודרגת
וריאציה של פיצה עם אנטרקוט וחצילים מטוגנים עלי ראשד ובצל, לצד רוטב שמנת חרדל ובצל. עשרים דקות עבודה ולפניכם בצק שטוגן במיצי אנטרקוט ונתחי בשר מעליו. מאסטר שף: משימת חומרי הגלם | צילום: דניאל בר און
למתכון: פיצת אנטרקוט של סרנדה דילבסקי >>
המנה של מסרט וולדמיכאל - פילה לברק לצד פסטה ברוטב שמנת
שילוב מוצלח בין דגים לפפרדלה ברוטב שמנת, טרגון וחמאת שקדים, מעוטרת בעגבניות נמר. חצי שעה עבודה ולפניכם מנה עדינה ומוצלחת. מאסטר שף: משימת חומרי הגלם | צילום: דניאל בר און
למתכון: פילה לברק לצד פסטה של מסרט וולדמיכאל >>
המנה של עידו קרוננברג - נתחי ברווז ברוטב אסייתי
ברווז שלם שפורק ובושל במיציו, בגינג'ר וצ'ילי ביחד עם אטריות אודון. חגיגת טעמים אסייאתיים בחצי שעה עבודה. מאסטר שף: משימת חומרי הגלם | צילום: דניאל בר און
למתכון: ברווז ברוטב אסייתי של עידו קרוננברג >>
מאסטר שף: רביעי ושבת ב-21:00