![טעימה מהאודישן של מסרט וולדמיכאל (תמונת AVI: mako) טעימה מהאודישן של מסרט וולדמיכאל (תמונת AVI: mako)](https://img.mako.co.il/2013/12/30/master_chef4_kishef_301213_WIDE_i.jpg)
העונה הרביעית של מאסטר שף נפתחה בערב שכולו מנות מעוררות תאבון. אם צפיתם בפרק והרגשתם שאתם פשוט חייבים לטעום את המטעמים שהכינו המתמודדים, אנחנו מקווים שנכנסם לאפליקציה ודירגתם - כי יכול להיות שהמנה הזוכה כבר עושה דרכה אליכם!
מה יש במנה הזאת שגרם לרובכם לבחור בה?
בשר? יש. לחם מיוחד? יש. תוספת עם קייל וגבינה מסוננת? יש ויש. לא פלא שהשופטים התלהבו וגם אתם. רוצים להכין בעצמכם? קבלו את המתכון המלא.
![קיט פו של מסרט וולדמיכאל (תמונת AVI: mako) קיט פו של מסרט וולדמיכאל (תמונת AVI: mako)](https://img.mako.co.il/2014/01/01/masterchef4_01_05_masretvvladimechel2_i.jpg)
>>כל המתכונים מהתכנית מחכים לכם באתר
מאסטר שף, כל רביעי ושבת ב-21:00