עוגת אספרסו-חלבה במיקרוגלעוגה אמיתית בעשרים דקות? מה ששמעתם. עונג חלבה ואספרסו איכותי וטעים להפליא, שאף אחד לא יאמין לכם שהכנתם במיקרו
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 טורפים היטב ביצה וסוכר. מוסיפים טחינה, וניל ואספרסו ואחרי כל הוספה ממשיכים לטרוף במרץ. 2 מוסיפים קמח, אבקת אפייה ו-3 כפות מהחלבה. מערבבים עד שהקמח נבלע. 3 מחלקים את הבלילה בין שני ספלים עד מחצית הגובה של כל ספל ולא יותר (מעבר לזה העוגה תגלוש אל מחוץ לספל בזמן החימום). מפזרים את החלבה שנותרה באופן שווה בשני הספלים. 4 מחממים במיקרוגל בחום מקסימלי במשך דקה וחצי (הזמן יכול להשתנות מעט בהתאם לעוצמת המכשיר). מומלץ להמתין מספר דקות לפני שאוכלים. אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. |