מוס שוקולד חלב ואספרסומוס נטול ביצים וג'לטין עם יתרון נוסף גדול - צריך ללכלך בשבילו קערה אחת בלבד. תכינו מקום במקרר למוס הכי קל שאתם הולכים להכין בחיים שלכם
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 קוצצים את השוקולד ומניחים בקערת המיקסר. 2 מחממים יחד 150 מ"ל שמנת, אספרסו, וניל ומלח לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד וממתינים שלוש דקות. מערבבים (עם מרית, כף עץ או מטרפה) במרץ מהמרכז החוצה עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לארבע שעות לפחות. 3 מוסיפים לקערה 100 מ"ל שמנת לקערה, מערבבים מעט. מקציפים את התערובת עם וו ההקצפה עד שמתקבל מוס אוורירי ויציב. מזלפים לכוסיות אספרסו. * הקינוח נשמר במקרר עד יומיים אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. >> לעוד קינוחים עם אספרסו |