מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

מדור האוכל של מאקו מביא ידע קולינרי מעשי שנבנה משנים של ניסיון, ניסוי וטעייה במטבח. המתכונים והטיפים נכתבים ונבדקים על ידי עורכי אוכל ואנשי מקצוע, מתוך היכרות עמוקה עם חומרי גלם, טכניקות בישול והמטבח הישראלי. זהו מקור שמחבר בין מקצוענות קולינרית לבישול יומיומי אמין ונגיש.

mako
פרסומת

אייל שני שרף את המטבח

אייל שני הוא אמן במטבח, אבל מה קורה כשהאיש והעגבניה נלחם ראש בראש עם השופטים האחרים? "אני במקומך הייתי פורש", הטיח בו רושפלד, ואייל לא נשאר חייב: "אני יותר חזק ממך". אש באולפן

שירה סגל בורוכוב
מאסטר שף
פורסם:
הקישור הועתק

הערב במאסטר שף המתמודדים עומדים לקבל הדרכה צמודה מצוות השופטים: בתחילת המשימה חברי הנבחרת חולקו לזוגות ואספו מצרכים בסופרמרקט. כאשר הם הגיעו לאולפן, המתמודדים גילו שהחלוקה לזוגות היא לא שרירותית - כל אחד משלושת השפים בחר עם איזה שני מתמודדים הוא רוצה לעבוד צמוד, וכך לאורך כל המשימה השופטים ליוו את המתמודדים בכל שלב ושלב, כאשר בסוף אחד מהשישה נאלץ להיפרד מהנבחרת.

"אני במקומך כבר הייתי פורש"

ומה שנראה בהתחלה כאתגר של המתמודדים על המשך דרכם בתכנית, התפתח לקרב של ממש בין השופטים עצמם. "בסך הכל ברוב הפעמים אייל שני הפסיד", הקניט רושפלד, "כל עונה הוא מחכה שהיום הזה יגיע כדי לנקום, לא נעים, הוא לא צעיר". ובעוד רושפלד נהנה להתבדח, אצל אייל מפלס העצבים עלה מדרגה: "אולי אני לא צעיר, אבל מעולם לא הייתי כזה חזק". "אני אוהב לנצח חזקים", קבע רושפלד, "אני במקומך כבר הייתי פורש".

ורק כדי שתהיו בטוחים שזה לא נגמר במילים, אייל פתח את כל המבערים (תרתי משמע) ופשוט הרים את האולפן באוויר עם אש, גורמה ותמרות עשן. או כמו שאומרים: תתכוננו למ-ל-ח-מ-ה-!

עוד בתכניות קשת:

מאסטר שף: הערב (ד') ב-21:00