אחרי שחזרו בזמן לזכרון חם מהבית, קופצים מתמודדי מאסטר שף לארצות אקזוטיים ומביאים מתכונים חדשניים לפירות מיוחדים, עם צבעים מטורפים וטעמים מיוחדים. בא לכם לנסות בעצמכם? קבלו את כל מתכוני המשימה האקזוטית:
המנה של בני: מוס צ'ה עם פירות אקזוטיים
מוס מתוק עם פירות אקזוטיים, צימוקים יפניים, תפוחים מלזיים ואגוזים שבחיים לא שמעתם עליהם
>> למתכון המלא של בני למוס צ'ה עם פירות אקזוטיים
המנה של מיה: פטפונג ומלפפון קישוא מוקפצים עם טופו
ירקות מוקפצים בסגנון אסייתי עם טופו, ג'ינג'ר, שום והכלאת קישוא עם מלפפון. גן עדן לצמחונים.
>> למתכון המלא של מיה לפטפונג ומלפפון קישוא מוקפצים עם טופו
מורנינג גלורי עם טופו וקישוא | תמונת AVI:
mako
המנה של פאולין: קלאב סנדוויץ' פוסט מודרני
כריך מהפנט מקניסטל (פרי אקזוטי), טונה, בצלי שאלוט ואגוזי מלבר. סנדביץ' שהיה אפשר להמציא רק במאסטר שף.
>> למתכון המלא של פאולין לקלאב סנדוויץ' מודרני
טונה צרובה עם פירות אקזוטיים | תמונת AVI:
mako
המנה של שי: פחזניות עם קרם קניסטל וקרם חבוש בנגלי עם גלידת צ'ה
המאפה המפורסם מבצק רבוך במילוי שני קרמים מיוחדים: קרם חבוש בנגלי ואנגלז וקרם קניסטל עם פטיסייר, המוגשות עם גלידת צ'ה
>> למתכון המלא של שי לפחזניות עם קרם קניסטל וקרם חבוש בנגלי
המנה של שלי: רביולי ממולא בפיטאיה, צימוק יפני וגבינה כחולה
רביולי ביתי במילוי מתקתק של גבינה כחולה (כמו רוקפור), פרי אקזוטי בצבע סגול מהפנט וצימוקים יפניים. מוגש ברוטב עדין של חמאה, פיטאיה ותפוחי מים.
>> למתכון המלא של שלי לרביולי ממולא בפיטאיה, צימוק יפני וגבינה כחולה
המנה של תום: טארט קרם אגוזי מלבר עם מחית פירות אקזוטיים
עוגת טארט פריכה עם קרם אגוזי מלבר ומחית פירות אקזוטיים ומרגשים
>> למתכון המלא של תום לטארט אגוזי מלבר ופירות אקזוטיים