מלבד יצירתיות וטיפול נכון בחומרי גלם ביצירת מנות חדשות, שפים בכל העולם צריכים לדעת גם לשחזר מנות ולהראות בקיאות בטעמים. חמשת המאסטר שפים משחזרים את המנות של חבריהם עם טאצ' אישי משלהם. רוצים לנסות בעמצכם? קבלו את כל המתכונים המשוחזרים והמקוריים
רבע הגמר – מכינים מנות של החברים | תמונת AVI: makoפיש צ'אודר - Fish Chowder
מרק דגים סמיך ועשיר מדג לוקוס עם ירקות שורש ושמנת. ההומאז' של ג'קי אזולאי לדליה אלחדף
>> למתכון המלא לפיש צ'אודר של ג'קלין אזולאי
>> למתכון המקורי של דליה אלחדף לפיש צ'אודר
פשטידת רועים
תבשיל שכבות עם בשר ופרוסות תפוחי אדמה ברוטב שמנת ועם קראסט פרמזן. ההומאז' של דליה אלחדף לפאולין שובל
>> למתכון המלא לפשטידת הרועים של דליה אלחדף
>> למתכון המקורי של פאולין שובל לפשטידת רועים
דג פורל אפוי עם תפוח אדמה ורוטב הדרים
פילה דג פורל אפוי עם תבלינים ופטרוזיליה, מוגש עם פרוסות תפוחי אדמה מטוגנות ורוטב תפוז ולימונים. ההומאז' של סלמה פיומי לתום פרנץ
>> למתכון המלא לדג פורל אפוי של סמלה פיומי
>> למתכון המקורי של תום פרנץ לפילה דג פורל
קערות פולנטה עם נתחי חזה עוף עם ירקות
תבשיל עשיר של עוף, ירקות ושעועית שחורה, המוגש בתוך קעריות פולנטה עסיסיות. ההומאז' של פאולין שובל לארפה של דליה אלחדף
>> למתכון המלא לקערות פולנטה עם נתחי חזה עוף וירקות של פאולין שובל
>> למתכון המקורי של דליה אלחדף לארפה
רביולי ירוק במילוי מסקרפונה מרווה וסלמון מעושן, ברוטב בשמל פרמזן
רביולי בזיליקום ביתי ממולא בגבינת מסקרפונה, עלי מרווה ודג סלמון מעושן, מוגש ברוטב בשמל עשיר עם פרמזן. ההומאז' של תום פרנץ לפאולין שובל
>> למתכון המלא לרביולי ירוק של תום פרנץ
>> למתכון המקורי של פאולין שובל לרביולי
רוצים להיזכר במתכונים ששיחזרו המתמודדים?
המתכונים המקוריים של: השישברק, העוואמה, מוח העגל, רביולי התפוחים וקיש הסלמון
>> רוצים את ספר המתכונים של העונה השלישית מאסטר שף?