שם: שלי הרמן
גיל: 23
מקום מגורים: תל אביב
תאריך לידה:
מזל:
מצב משפחתי: נשואה
חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:
* ניגנתי בכינור
* הייתי ילדה שמנה
* מבפנים אני חסרת ביטחון
* אני ממש לא אוהבת עגבניות
* ממתקים זה ה״אוכל״ המועדף עלי
שלי הרמן | יח``צ:
ינאי יחיאל
אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
צ׳ילי
לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
מדונה
מה החוויה הראשונה שאת זוכרת מהמטבח?
בגיל 14, חברים יושבים אצלי בבית אחרי בית הספר, ואני מכינה לכולם ארוחת צהריים - שהייתה כישלון חרוץ.
מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
רציתי להכין ביצה קשה, מילאתי מים בסיר ושמתי את הביצה. שכחתי את הביצה על הגז זמן בלתי מבוטל וכל המים התאדו. פתאום היה פיצוץ מטורף במטבח והייתה ביצה בכל מקום, זה מדהים מה שביצה אחת יכולה לעשות. על התקרה, על הקירות, בכל חלק של המטבח היה ביצה. כמובן שזה לא קרה לי שהייתי לבד בבית.
מתי התחלת לבשל ומאילו סגנונות את מושפעת?
התחלתי לבשל בערך בגיל 14 ולמדתי מהמורה הטובה ביותר- אמא. המטבח התורכי הוא השולט אצלי אבל משתדלת ללמוד מכל סגנון משהו.
לאנשים שאני אוהבת: בועז בעלי, המשפחה, חברים.
מה את הכי אוהבת לאכול?
סוכריות גומי
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
אורז, בצל ושמן.
מה העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
לעשות אוכל מאהבה, וכשזה בא מאהבה כל מתכון יהיה מושלם.
מה ה"גילטי פלז'ר" שלך בכל הנוגע לאוכל?
ב״על האש״ לא משנה איזה סטייקים יש, אני תמיד אעדיף נקנקית עוף של ילדים וקטשופ.