שם: ג'קי אזולאי
גיל: 29
מקום מגורים: אלעד
תאריך לידה: 19/08/1983
מזל: אריה
מצב משפחתי: נשואה + 2
איך את מתארת את עצמך בכמה מילים?
מצחיקה, יפה, אחראית ומשוגעת!
אם היא היתה תבלין - היא היתה זעפרן. ג'קלין
חמישה דברים שאנשים יופתעו לגלות עלייך:
* אני אמיצה
* לא מוותרת בקלות
* גם אני בוכה לפעמים
* חזקה בדעותיי ובעקרונות שגדלתי עליהם
* מבשלת "גורמה"
מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה?
לא מזמינה אוכל ממסעדות, אלעד היא עיר קטנה אז אם בא לך אוכל - לך תקנה.
אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
זעפרן - של הביוקר!
על איזה מטבח גדלת, ועל איזה מטבח את מגדלת את ילדייך?
גדלתי על מטבח מסורתי עם אוכל חם והרבה אוכל. זה היה אוכל מזין ולאו דווקא טעים, אמרו לי "זה בריא, תאכלי". בדיוק ככה אני רוצה לגדל את ילדיי, על אוכל מרוקאי מלא שמן ומלא תבלינים שאף פעם לא יודעים כמויות, הכל "קצת מזה וקצת מזה".
לאיזו אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
גורדון רמזי המלך
מה החוויה הראשונה שאת זוכרת מהמטבח?
החוויות הראשונות שלי מהמטבח היו לאו דווקא נעימות: הייתי בוכה ומבשלת, כי לא רציתי לבשל - הייתי קטנה מאוד וחייבת לבשל. והפעם הראשונה שבה חוויתי בישול מאהבה ובכיף, זה היה כשהזמנו 100 אורחים ובישלתי יחד עם אמא, וכולם לא הפסיקו להחמיא לי ולבקש מתכונים, זה היה מרומם!
הזמנתי אורחים פעם והארוחה הייתה תבשיל אחד מעלף שמתבשל כולו בסיר אחד ואין עוד כלום מלבדו. כשניגשתי למזוג אותו נשפך לי כל הסיר על הרצפה, ובנתיים האורחים מחכים ומחכים ומחכים. לא הייתה לי ברירה אלא לדחוף לתנור בורקס גבינה ולחתוך בשתי דקות סלט יווני.
מתי התחלת לבשל, ומאילו סגנונות את מושפעת?
התחלתי לבשל כבר בגיל 8, למדתי מאמא ומעוד כמה שכנות זקנות. היום אני לא מושפעת משום סגנון רק מכורח הנסיבות, אני מבשלת בעיקר אוכל מרוקאי.
למי את הכי אוהבת לבשל?
לשופטים במאסטר שף - סתם. ברור שלמשפחה שלי ולאנשים שאני ממש אוהבת.
מה את הכי אוהבת לאכול?
אוכל של שבת: דגנים של שבת, חמין, חלות, מטבוחה. ידוע שבשבת יוצאים הסלטים הכי טעימים.
>> לכל הפרקים המלאים של מאסטר שף