שם: שניר נקר
גיל: 28
מהיכן בארץ: תל אביב
תאריך לידה: 30/9/1984
מזל: בתולה
מצב משפחתי: רווק
תאר את עצמך ב-5 מילים:
אדם רגיש, חייכן, אכפתי מאוד ודאגן.
מה אנשים יופתעו לגלות עליך:
אני אוהב לאכול מלפפון כמו תירס, אני אוהב רק את הקשה.
מתי בפעם האחרונה הזמנת אוכל ממסעדה, ומאיפה?
בצאת יום כיפור, הזמנתי כנפיים מהדיקסי.
אם היית תבלין, איזה תבלין היית?
זרעי כוסברה.
על איזה מטבח גדלת? ועל איזה מטבח תגדל את ילדיך?
גדלתי על מטבח עיראקי ופולני, אני אגדל את ילדיי על מטבח מגוון וגורמה.
לאיזה אישיות מפורסמת היית רוצה לבשל ארוחה?
מדונה.
מה החוויה הראשונה שאתה זוכר מהמטבח?
הייתי בן שנתיים ותמיד אהבתי להפעיל את המיקסר. אני זוכר שהייתי רואה את סבתא שלי עובדת איתו.
מה הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לך במטבח?
עשיתי ביצה עלומה, חשבתי שזה מוכן והנחתי על הסטייק והסטייק יצא גרוע.
מתי התחלת לבשל, היכן למדת, ומאילו סגנונות אתה מושפע?
התחלתי לבשל מגיל מאוד צעיר בכל חמישי עם סבתא אלה. האמת, למדתי משתי הסבתות שלי ומאמא שלי, ואני מאוד מושפע גם מהמטבח הגורמה הצרפתי.
למי אתה הכי אוהב לבשל?
לחברים ולמשפחה ומי שמבין בבישול.
שניצל וצ'יפס.
אילו שלושה מרכיבים תמיד אפשר למצוא אצלך במטבח?
חמאה, סלק, פרמז'ן.
מהי העצה הכי טובה שקיבלת בנוגע לבישול?
להקשיב למחבתות.
מהו ה"גילטי פלז'ר" שלך בכל הנוגע אוכל?
פרוסטיס.