לכל אחד מאיתנו יש את המקום הזה, שרק הוא מכיר, שבו הוא קונה את החמוצים המושלמים, העגבניות הכי יפות, המאפים הכי טריים או הגבינות הכי איכותיות. עכשיו הגיע הזמן לחלוק את הסוד עם כולם. אז אם יש לכם - ואנחנו יודעים שיש - המלצות על חנויות אוכל שוות ביותר, אתם מוזמנים לשלוח אותן אלינו ואולי אפילו לזכות בפרס.
פעילות חנויות האוכל השוות
בתקווה לימים רגועים יותר, אספנו עבורכם את ההמלצות הנבחרות של המקומות המיוחדים מישובי הדרום.
ממרחים דליקטס ליד אשקלון
במושב גיאה, השוכן במישור החוף הדרומי, כ-3 ק"מ מאשקלון, נמצאת "הפינה של ניקיטה", שמתמחה בממרחים ריבות ומגוון דליקטסים, בשרים, דגים וירקות. הריחות המשכרים, הטעמים המיוחדים והצבעים המרהיבים, יחד עם המגוון הרחב וצורת ההגשה, מעוררים חשק לאכול ללא הפסקה. (שי כחלון)
הפינה של ניקיטה, מושב גיאה.
מתמחים גם בדגים. "הפינה של ניקיטה" | צילום:
Pasticcio, Istock
תבלינים בנתיבות
בכל פעם שנכנסים לחנות התבלינים של דני בנתניבות, יש ריח של טריות שעוטף אותך. הכל נקי, מסודר ואסתטי, הם מבחר תבלינים רחב שעושה חשק לגלות עולמות. פשוט תענוג, מומלץ בחום. (אדווה חדד)
תבליני דני, אזור התעשייה נתיבות.
הירקן והקוסקוס
בשכונה ג' בבאר שבע יש ירקן שלצערי שכחתי את שמו, אבל כולם מכירים אותו, ולא רק בזכות הירקות הטריים, המבחר הגדול והמחירים הנוחים. מי שמגיע לקנות ירקות בימי שלישי ושישי מקבל קוסקוס במתנה. כן, כן, מה ששמעתם. כי אם כבר מכינים מרק ירקות – אז שיהיה מה לשים בתוכו... (ענת)
חנות ירקות, שכונה ג', באר שבע.
קוסקוס לכל ירק. באר שבע | צילום:
דניאל לילה, יחסי ציבור
החומוס של טחינה
החומוס של טחינה כבר הפך למוסד של ממש בעיר שדרות. מדובר ביוזמה של כמה חברים מקיבוץ כפר עזה הסמוך, שהקימו את המקום. מעבר לחומוס המצוין שהם מגישים, המקום כבר הפך למקום מפגש פופולרי של תושבי העיר ושל הרבה סטודנטים ממכללת ספיר שמתגוררים בסביבה. (שיר)
החומוס של טחינה, הרצל 51, שדרות.
מוסד של ממש. "החומוס של טחינה" בשדרות | צילום: istockphotoלחצו כאן ושלחו לנו את ההמלצות שלכם
מאסטר שף, ראשון ושלישי ב-21:00