1 ממליחים ומפלפלים את הפטריות ומטגנים בשמן זית על אש נמוכה.
2 מערבבים בקערה את רוטב הטריאקי, שתי כפות שמן זית, מלח ופלפל ומוסיפים לפטריות במהלך הטיגון.
3 במחבת נפרדת מחממים שתי כפות שמן זית ומטגנים את הבצל הפרוס ושן השום הקצוצה. מוסיפים את בשר המעורב הירושלמי וממשיכים לטגן. לאחר מכן מוסיפים מרק עוף, מערבבים ומטגנים מספר דקות נוספות.
4 מניחים על הצלחת את הפטריות והבשר, מפזרים עירית קצוצה ומקשטים בבצל ירוק. בתיאבון.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (מנה אחת)
אנרגיה | 641 קלוריות |
חלבונים | 58 גרם |
פחמימות | 27 גרם |
שומנים | 33 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השישית של העונה החדשה