1 מחממים את מרכיבי הבצק על הגז, מערבלים במיקסר ומכניסים למקרר לשעה.
2 המילוי: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עם הסוכר.
3 מוסיפים את עלי הדפנה.
4 מוסיפים את הבשר ומטגנים מעט (לא לרמת בישול מלאה).
5 מתבלים באגוז מוסקט, מלח וצ'ילי חריף.
6 מקררים במקרר כחצי שעה.
7 הרוטב: מטגנים את הבצל בשמן זית ומוסיפים את הסוכר.
8 מוסיפים את מרכיבי הרוטב לפי סדר הופעתם ומצמצמים על אש קטנה.
9 מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים ל-2, מרדדים לעובי של 3 ס"מ, ממלאים במילוי הבשר, סוגרים היטב, ומטגנים בשמן עמוק.
10 מסדרים על צלחת את הרוטב המתוק ובמרכזו מניחים את הכיסונים.