1 יוצרים חריץ בשני בצלים מהגלד החיצוני עד לליבה. מרתיחים את הבצלים בסיר עם חלב או מים למשך מספר דקות. תחת מים קרים מסירים בעדינות את הגלדים החיצוניים ומחזירים את הבצלים לרתיחה נוספת עד ששאר הגלדים מתפרקים בקלות.
2 מערבבים בקערה את הבשר הטחון יחד עם בצל אחד מגורד, מלח, פלפל ו-1/4 כוס אווז מעושן קצוץ דק. לשים היטב לקבלת עיסה אחידה.
3 יוצרים מהתערובת קציצות מאורכות.
4 מחממים בסיר מעט שמן זית, מטגנים את קוביות הגזר ואת שאר האווז המעושן למשך מספר דקות. מוסיפים את ציר העוף ואת הבירה ומביאים לרתיחה, מבשלים בנוזל את גלדי הבצל עד שהם רכים, כרבע שעה.
5 מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים בה את הקציצות, כ-2 דקות מכל צד.
6 מוצאים את גלדי הבצל מהנוזל. מסננים את הנוזלים ומחזירים לסיר, מתבלים במעט מלח ופלפל ומצמצמים עד לכדי מחצית מהכמות המקורית.
7 מטגנים את הכרוב הכבוש במעט שמן זית, בנפרד מטגנים את הנקניקיה וחותכים לחתיכות באורך של כ-2 ס"מ.
8 עוטפים כל קציצת בשר בגלד של בצל. בצלחת הגשה שמים מספר בצלים, מעט כרוב כבוש מטוגן, נקניקיה ומגישים עם הרוטב המצומצם.