להכנת הסינטה:
1 מפזרים מלח ופלפל על נתח הבשר.
2 כותשים שום, עירית, תימין ושמן זית בקערה ומורחים את התערובת על הבשר.
3 במחבת עם שמן זית חם, צורבים את נתח הסינטה כדקה מכל צד.
אופן הכנת הרוטב:
4 טורפים את החלמונים בקערה עם מלח, פלפל, מיץ לימון ומעט שמן זית.
5 מוסיפים בהדרגה עוד שמן זית תוך כדי טריפת התערובת עד לקבלת מרקם סמיך של מיונז.
6 מוסיפים את הטרגון ומערבבים.
להכנת הירקות הקלויים:
7 פורסים את החציל והקישוא בעובי של 1 ס"מ.
8 מורחים את הפרוסות בשמן זית וקולים בגריל כמה דקות מכל צד. מעבירים לצלחת ומורחים את תערובת העירית, השום ושמן הזית.
להגשה:
9 מניחים שלוש פרוסות חציל בכל צלחת. מעל כל חציל מניחים פרוסה של קישוא.
10 מניחים כמה פרוסות מהסינטה לצד הירקות ומוסיפים בצד כף מרוטב המיונז.