1 טוחנים במעבד מזון את הקרקרים למרקם גס, מוסיפים את שאר המרכיבים ומצפים את קדמת הדג. אופים 20 דקות ב-180 מעלות.
2 הפירה: מקלפים את תפוחי האדמה ומרתיחים בסיר עם מים ואבקת מרק עוף. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
3 מסננים את רוב המים, מוסיפים את שאר המרכיבים ומועכים למרקם אחיד וחלק.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (2 מנות)
אנרגיה | 1568 קלוריות |
חלבונים | 56 גרם |
פחמימות | 158 גרם |
שומנים | 79 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית החמישית של העונה החדשה