להכנת הקציצות:
1 מכניסים את כל מרכיבי הקציצות למעבד מזון עם להב חד וטוחנים כ1.5-2 דקות, עד שהחומרים הופכים לעיסה אחידה. טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך.
2 מגלגלים לקציצות בצורת כדור ומקררים. בינתיים מכינים את הרוטב.
להכנת הרוטב:
3 מרתיחים את הקארי, הג'ינג'ר, הסוכר והחומץ ביחד עד שכל החומץ מתאדה.
4 מוסיפים פנימה את העגבניות. מערבבים כ-2 דקות.
5 מוסיפים ליטר מים ומביאים לרתיחה.
6 כעת מתבלים בכוס כוסברה, עלי כפיר ליים וחלב הקוקוס וממשיכים לבשל כ-5 דקות.
7 מוסיפים את קציצות הדגים לתוך הנוזל ומבשלים 20 דקות ברתיחה עדינה כשהמכסה סגור.
להגשה:
8 פותחים את הסיר ומאדים את הנוזלים עד שמסמיך.
9 מוסיפים מיץ לימון, בזיליקום ועוד חצי כוס כוסברה. מתקנים במלח ופלפל.
10 ב-5 הדקות האחרונות מוסיפים את החצילים התאילנדיים. מגישים חם.