העוף:
1 בסיר רחב ועבה מסדרים חצי מכמות השומן וחצי מכמות עשבי התיבול. ממליחים ומפלפלים את כרעי העוף ומניחים מעל.
2 מכסים את הכרעיים במחצית עשבי התיבול הנותרים.
3 חותכים את הקישואים לחתיכות גדולות ומפזרים מסביב לעוף.
4 מוסיפים מים פושרים עד לכיסוי חצי מהעוף. מניחים על אש גבוהה.
5 לאחר כשעה קוצצים דק את השומן הנותר, מניחים בכלי נפרד ומטגנים על אש גבוהה. לאחר שהשומן מטוגן, מוסיפים לסיר ומכסים.
6 ממשיכים לבשל על אש גבוהה במשך שעה.
הכוסמת:
1 מוסיפים לסיר את הכוסמת יחד עם 2 כוסות מים ומבשלים את הכוסמת עד לאידוי מוחלט של המים.
2 בסיר נפרד מחממים שמן זית ומטגנים את קוביות החצילים והקישואים.
3 מסננים את החצילים והקישואים מהשמן ומוסיפים לכוסמת יחד עם העגבניות. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.