1 פורסים את הכבד לשניצלים ודופקים עם פטיש מיועד. משאירים 20 דקות לאוורור.
2 מכינים פירה מתפוחי האדמה. (קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות גסות ומבשלים עד לריכוך על אש בינונית. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים חמאה/מרגרינה ומלח לפי הטעם).
3 מחממים מחבת עם שמן. טובלים את הכבד בביצה ובקמח ומטגנים עד לקליפה זהובה.
4 מטגנים בצל בסיר, מוסיפים 2 כוסות מים, 2 כפות קמח, כף מרק עוף ומבשלים על אש קטנה עד לסמיכות רצויה.
5 מגרדים צנון, מוסיפים שמן זית, פלפל ומלח לפי הטעם.
6 מסדרים את השניצל על הפירה ומוזגים את הרוטב מעל. בתאבון.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות):
אנרגיה |
793 קלוריות |
חלבונים |
49 גרם |
פחמימות |
102 גרם |
שומנים |
20 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית הרביעית של העונה החדשה