1 מבשלים על אש נמוכה את שיני השום בשמן עמוק כ-25 דקות.
2 מבשלים את תפוח האדמה עד לריכוך (שומרים בצד מעט מים).
3 כשהשום מוכן, מערבבים אותו במעבד מזון יחד עם מעט מים ממי הבישול של תפוחי האדמה. חותכים את תפוח האדמה לקוביות, מכניסים למעבד יחד עם השום וממשיכים לעבד מעט.
4 מזליפים את השמנת המתוקה תוך כדי ולאחר מכן את החמאה.
5 מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6 לזיגוג, מטגנים את המרווה בשמן זית, ומוסיפים את הסוכר והוניל עד להמסה.
7 צורבים את הסינטה כדקה מכל צד, על מחבת פסים מחוממת היטב. צורבים עד להזהבה.
8 מכניסים לתנור בחום מקסימלי לעוד כ-3 דקות. מוציאים ופורסים לפרוסות דקות.
להגשה:
9 מניחים את הקרם על צלחת הגשה ומטפטפים מעליו מן הזיגוג המתקתק.
10 מניחים את פרוסות הסינטה מעל הקרם והזיגוג. מעל הכל מניחים את מקל הוניל ומגישים.