1 פורסים את החציל לאורכו, מורחים את פניי החציל בשמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 20 דקות.
2 קוצצים דק את נתח האנטריקוט עד למצב של טחינה ומוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.
3 מטגנים בצל אחד חתוך לקוביות, מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד להשחמה.
4 מוציאים את החציל, חורצים אותו במזלג ושמים מעל את תערובת הבשר עם הבצל. מחזירים לתנור לצריבה קלה נוספת.
5 מכינים את הטחינה בצד לפי הוראות היצרן ומוסיפם את הכוסברה הקצוצה.
6 קוצצים את העגבניות והפלפל החריף, מוסיפים מיץ מחצי לימון, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם.
7 מסדרים על הצלחת את החציל מעליו את הטחינה והכוסברה והסלט בצד.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (4 מנות):
אנרגיה | 553קלוריות |
חלבונים | 29 גרם |
פחמימות | 25 גרם |
שומנים | 38 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית הרביעית של העונה החדשה