להכנת הרוסטביף:
1 מפזרים על נתח האנטריקוט מלח ופלפל שחור.
2 מערבבים חרדל עם עירית ושום קצוצים ומושחים את הבשר.
3 ממיסים את החמאה בסיר רחב ועמוק בחום בינוני/גבוה.
4 מניחים את הבשר בסיר החם וצורבים אותו מכל הצדדים.
5 ממשיכים לבשל למשך כ- 30 דקות (הופכים את הנתח כל כמה דקות על מנת שהוא יתבשל מכל הצדדים באופן שווה).
6 מוציאים את האנטריקוט מהסיר ומניחים בצד לקירור קל. לאחר 15 דקות פורסים את הבשר לפרוסות דקות.
להכנת רוטב מיונז חזרת:
7 במעבד מזון, מערבבים את החלמונים עם המלח ומיץ הלימון. לאחר דקה, מזליפים באיטיות את שמן הזית פנימה ונותנים לתערובת להתאחד ולהפוך סמיכה יותר (מרקם קצפתי).
8 מוסיפים את גרידת החזרת, מערבבים שוב ל-20 שניות נוספות ומניחים בצד.
להכנת הבצל והפלפל הקלוי:
9 קולים את הפלפל הירוק בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות (בגריל עליון) מכל הצדדים למשך כ- 20 עד 30 דקות עד שקליפת הפלפל משחימה ומוצאים מהתנור.
10 מסירים קליפת הפלפל, מפלטים ופורסים לרצועות בעובי של 1 ס"מ.
11 מטגנים את פרוסות הבצל במחבת עם חמאה, בחום נמוך עד בינוני ומערבבים מידי פעם (מקפידים שלא יישרף).
12 מתבלים את פרוסות הבצל במלח גס ופלפל ומניחים בצלחת בצד.
אופן הגשת המנה:
13 חוצים את החלה ופותחים אותה. לאחר מכן מכניסים אותה לתנור להשחמה קלה ביותר.
14 מורחים את המיונז חזרת על החלק הפנימי של החלה , מפזרים מעט מהבצל ורצועות הפלפל, מניחים את פרוסות האנטריקוט ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.
15 מכניסים את שאר הבצל ורצועות הפלפל ומעל את הגבינה המגורדת.
16 מכניסים את הכריך חזרה לתנור למספר דקות על מנת להמיס את הגבינה.
17 מגישים לצד רוטב טבסקו.