להכנת המטבוחה:
1 מטגנים במחבת עם מעט שמן את השום ומוסיפים את העגבניות. מבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה.
2 מטגנים את הגמבה במחבת נפרדת, מוסיפים את הפלפל החריף וממשיכים לטגן מעט.
3 מוסיפים את הפלפלים לסיר העגבניות, מוסיפים מלח ומעט צ'ילי גרוס חריף. מבשלים עוד כשעה על אש מאוד נמוכה.
להכנת המילוי:
1 מקפיצים מעט את העוף והנבטים במחבת עם מעט שמן זית, מלח, פלפל וקארי.
2 ממלאים כל פיסת בצק במעט תערובת. סוגרים את הבצק (להידוק הבצק ניתן להיעזר במעט קמח ומים) ומטגנים בשמן עמוק.
להכנת מרק העגבניות:
1 מטגנים במחבת עם מעט שמן את הבצל, השום, הפטרוזיליה והכרפס.
2 מוסיפים את העגבניות, מכסים את המחבת וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד להתרככות.
3 בתום הבישול טוחנים מעט את הכל במעבד מזון לקבלת מרקם יותר חלק.