1 מפרקים בעדינות את כרעי העוף מהעצמות, (הולכים עם סכין על העצם ולאט לאט מוציאים את העצמות).
2 שוטפים היטב את העוף ומתבלים בפלפל גרוס בלי מלח, מניחים בצד.
3 מרתיחים מעט מים, מוסיפים כפית חומץ ומעט מלח. מבשלים את שקדי העגל 2 דקות בדיוק.
4 מקררים מעט ומסירים את הכרום (הקליפה שמכסה את שקדי העגל), חותכים לקוביות בינוניות ומניחים בקערה.
5 קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הבשר הטחון, קוביות שקדי העגל, מלח, פלפל, כמון ומקפיצים 6-7 דקות.
הרוטב:
1 מטגנים את הבצל להזהבה, ממליחים, מפלפלים ומוסיפים את העגבניות.
2 מוסיפים את התבלינים האחרים עד שנהייה רוטב סמיך. טועמים ומשפרים טעמים אם צריך, מוסיפים את עלי הבזיליקום.
3 מעבירים את הרוטב לטחינה במעבד מזון ומניחים בצד.
קרם האבוקדו:
1 טוחנים את מרכיבי קרם האבוקדו במעבד מזון.
2 מסננים את הרוטב לסיר.
הגלילות:
1 ממלאים את כרעי העוף בתערובת.
2 מגלגלים לגלילות וקושרים בחוט מיוחד.
3 מטגנים במעט שמן משני הצדדים עד להשחמה.
4 מעבירים את הכרעיים לבישול של 10 דקות בתוך הרוטב.
5 מוסיפים חצי כוס מים לרוטב וסוגרים את הסיר למשך 10 דקות. דואגים שכל גלילת עוף תתבשל ותהיה מכוסה היטב ברוטב.
הגשת המנה
מניחים במרכז הצלחת את קרם האבוקדו, על הקרם מניחים את גלילות העוף, יוצקים מעט מהרוטב על גלילות העוף ומגישים.