1 במחבת קטנה ממיסים 3 כפות סוכר עם כף מים ולמון גראס קצוץ. מערבבים עד שהסוכר מתחיל להפוך לקרמל. מוסיפים את אגוזי הקשיו הקלויים, מערבבים וממשיכים עד שהקרמל נעשה מעט כהה (יש להיזהר שלא יישרף).
2 מעבירים את הקשיו המקורמל למשטח שיש ומצננים.
3 בווק, מטגנים ב4 כפות שמן את הבצל עד שנעשה שקוף.
4 מוסיפים את השום, הג'ינג'ר, הלמון גראס והצ'ילי הפרוס ומקפיצים במשך דקה.
5 מוסיפים את קוביות העוף ומקפיצים במשך דקה שתיים, עד להזהבה קלה.
6 מוציאים את העוף ומשתדלים להשאיר כמה שיותר מהתבלינים המטוגנים בתוך הווק.
7 מוסיפים את ציר העוף, רוטב הצדפות ורוטב התמרינדי ומבשלים במשך 2 דקות.
8 מוסיפים את קרם הקוקוס, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהרוטב נעשה מעט סמיך.
9 מחזירים את העוף המטוגן, רוב התבלינים הירוקים הקצוצים ומיץ לימון.
10 מומלץ להגיש על מצע אורז לבן. מעל הכול מפזרים את שארית התבלינים הירוקים, גרידת לימון ואגוזי הקשיו.