כרעי עוף במולה
1 מניחים במחבת גדולה את החמאה ומחממים היטב (שניה לפני שהחמאה משחימה).
2 מוסיפים את העוף וסוגרים היטב מכל צדדיו, מעבירים לנייר סופג לצינון קל.
3 מוסיפים למחבת ג'ינג'ר, צ'ילי, פפריקה, כמון, שום, פלפל, מלח, אגוז מוסקט, מולסה ומערבבים היטב.
4 מורידים מהלהבה ומוסיפים את השמנת החמוצה, מיץ הלימון, הכוסברה הקצוצה ומערבבים היטב.
5 מברישים את העופות בתערובת ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות למשך 20 דקות יש להפוך את העופות לצד השני פעם אחת תוך כדי צליה.
6 בכלי חסין מיקרו ממיסים את השוקולד עם מעט שמנת מתוקה ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה.
7 מוסיפים את השוקולד לשארית הרוטב בו נמצא העוף ומערבבים היטב.
8 מוציאים את העופות מהתנור ומורחים היטב משני צדדיהם ברוטב, מורידים את טמפרטורת התנור לחום של 180 מעלות ואופים עוד 25 דקות כאשר בשלב זה יש להפוך ולהבריש שוב ברוטב שנותר או ברוטב שהופרש בבישול).
9 בתום האפיה מוציאים מהתנור, מברישים פעם נוספת ומניחים למנוחה של כ- 10 דקות לפני ההגשה.
10 בעזרת סכין גדולה וחדה פורסים את הכרעיים לנתחים בעובי של 5 ס"מ (כולל העצמות).
הנאצ'וס
1 בקערה קטנה מערבבים את השום והתבלינים.
2 מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב.
3 מורחים את משולשי הטורטיה בתערובת המתובלת ומטגנים בשמן שחומם מראש עד להזהבה.
4 מוצאים מהשמן אל צלחת שרופדה בנייר סופג.
מטבל הגוואקמולה
1 מועכים את האבוקדו ללממרח גס. מוסיפים עגבניות, צ'ילי, בצל ירוק, כוסברה מלח, פלפל ואת מיץ הלימון.
2 מערבבים היטב, מגישים בצלחת אישית לכל סועד מהסלט.
ממרח הפריחולס
1 במעבד מזון מערבבים את כל החומרים מוסיפים את נוזלי הבישול, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
2 מעבדים שוב בפולסים קצרים לתערובת קרמית עם מעט פיסות שעועיות שנשארות ומוסיפות למרקם.
3 מגישים בצלחת אישית לכל סועד מהממרח, יש להגיש חם!
מטבל השמנת החמוצה
1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המטבל למעט המנגו והעירית.
2 מגישים בצלוחיות אישיות ומעטרים במנגו ובעירית קצוצה.
ההגשה
בצלחת מסדרים ערימה של נאצ'וס פריכים עליהם מניחים את נתחי העוף הקצוץ, ואת 3 המטבלים בצלוחיות אישיות.