לפרנץ' טוסט:
1 לתערובת הביצים, מערבבים את השמנת, הביצים ומוסיפים מעט מלח.
2 פורסים את החלה לרוחב באמצע וטובלים בתערובת הביצים.
3 מטגנים בחמאה משני הצדדים כל אחד מחצאי החלה.
לרוטב:
4 מערבבים יחד את המיונז, הלימון, הכוסברה, השום, מלח ופלפל.
5 יוצקים על תבנית מרופדת בנייר אפיה מעט מן התערובת.
6 מניחים את הסלמון מעל התערובת ויוצקים את שאר התערובת על הסלמון.
7 מכניסים לתנור מחומם מראש על חום של 220 מעלות למשך 12-15 דקות עד שהדג מוכן (להקפיד לא לייבש אותו).
8 להוציא מהתנור ולהניח על תחתית החלה המטוגנת.
9 להגשה: ניתן לקשט בפלפלים קלויים או כל ירק מתאים אחר. מוסיפים את שאריות הרוטב שבתבנית לכריך ומגישים.