חלה עם מיטבול, חצילים ורוטב איוליקציצות מהממות עם חרוסת כוסברה ואיולי צלפים בדבש
אליהב שאשון
| מאסטר שף
| פורסם 14/09/11 21:00
![]() |
המצרכים (3 מנות):לקציצות:
לרוטב העגבניות
לרוטב האיולי
לחרוסת כוסברה
אופן ההכנה:להכנת הקציצות: 1 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות עם הבשר בקערה ויוצרים קציצות. (בהמשך נוסיף אותן לרוטב המוכן). להכנת רוטב העגבניות: 2 מוסיפים בקבוק רוטב עגבניות לתוך סיר עם שמן זית חם. 3 מוסיפים לסיר סוכר, פלפל צ'ומה, ואת התבלינים. מערבבים ומבשלים עד להסמכה. 4 את הקציצות שיצרנו, מוסיפים בעדינות לסיר הרוטב ומבשלים כ-30 דקות. לרוטב האיולי: 5 במעבד מזון מערבבים 2 חלמונים. 6 לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית, הצלפים, מלח, דבש, מעט לימון, צ'ילי ושום. מערבבים עד לקבלת מרקם של מיונז. לחרוסת כוסברה: 7 טוחנים את כל המרכיבים במיקסר עד למרקם פסטו גס. הגשה: 8 לשים בלחם את הקציצות ואיתן רטבים לפי הטעם. מומלץ לשדרג עם ביצה קשה ומלפפון חמוץ.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|