להכנת הקציצות:
1 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות עם הבשר בקערה ויוצרים קציצות. (בהמשך נוסיף אותן לרוטב המוכן).
להכנת רוטב העגבניות:
2 מוסיפים בקבוק רוטב עגבניות לתוך סיר עם שמן זית חם.
3 מוסיפים לסיר סוכר, פלפל צ'ומה, ואת התבלינים. מערבבים ומבשלים עד להסמכה.
4 את הקציצות שיצרנו, מוסיפים בעדינות לסיר הרוטב ומבשלים כ-30 דקות.
לרוטב האיולי:
5 במעבד מזון מערבבים 2 חלמונים.
6 לאט ובהדרגה מוסיפים את שמן הזית, הצלפים, מלח, דבש, מעט לימון, צ'ילי ושום. מערבבים עד לקבלת מרקם של מיונז.
לחרוסת כוסברה:
7 טוחנים את כל המרכיבים במיקסר עד למרקם פסטו גס.
הגשה:
8 לשים בלחם את הקציצות ואיתן רטבים לפי הטעם. מומלץ לשדרג עם ביצה קשה ומלפפון חמוץ.