1 מכינים מרק מבצל ירוק, עגבנייה, שום שלם, כרע עוף / אדרה של דג.
2 מרתיחים בסיר רחב את המרק המוכן, חלב הקוקוס, הג'ינג'ר והקארי הירוק.
3 ברגע שהנוזל רותח מוסיפים את קוביות החצילים ועלי הכפיר ליים, מכסים ומבשלים על אש בינונית 25 דקות.
4 מוציאים כוס מהנוזל החם ושמים בבלנדר יחד עם עלי הכוסברה והתרד. טוחנים היטב ומחזירים לסיר.
5 מוסיפים גם את קוביות הדג ועלי הבזיליקום וממליחים. מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים עוד 4 דקות.
6 מגישים מיד על אורז לבן.