1 שמים בקערה את החציל, בשר הכבש, בשר האנטריקוט, מלח, פלפל שחור ונענע. לשים יחד לעיסה.
2 יוצרים קציצות מהתערובת ומכניסים למקרר.
3 מחממים חצי כוס שמן זית בסיר ומוסיפים את עגבניות השרי הפרוסות. מביאים לרתיחה כ-10 דקות. מידי פעם מערבבים ומנערים את העגבניות מעט. מוציאים ושופכים למסננת.
4 בעזרת מצקת מועכים את העגבניות דרך המסננת עד הוצאת המיץ. את רסק העגבניות מחזירים לסיר.
5 במחבת נפרדת מטגנים את הקציצות.
6 מגישים את הקציצות יחד עם רוטב העגבניות.