הכנת הלחם:
1 מחממים את התנור לטמפרטורה מכסימלית.
2 מערבבים את השמרים עם המים הפושרים.
3 מוסיפים קמח וסוכר ולשים כדקה.
4 מוספים מלח ולשים היטב עוד כ-5-6 דקות.
5 מניחים את הבצק בקערה ועוטפים אותו בשמן זית.
6 מתפיחים מספר דקות.
7 בוצעים חתיכת בצק ומרדדים אותו לגליל דק (בעובי 2 ס"מ).
8 מקפלים את הגליל לצורת שבלול אליפטי.
9 טובלים בקערת מים ומניחים בתבנית.
10 אופים כ-10 דקות עד להזהבה עמוקה של הלחם.
הכנת הסלט:
1 מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומרסקים בתנועת מעיכה את העגבניות.
2 פותחים את הלחם ומניחים מעליו מהסלט.
3 יוצקים מעט שמן מעל ומגישים מיד.