>> אתם יודעים יותר טוב? לחצו כאן ושלחו לנו מתכון מנצח, ואולי תזכו בסדנה עם המאסטרים!
לחצו כאן ושלחו לנו דוד שמשון: לא כל דבר צריך להיות קשור
דוד בחר להכין גלילות חזה עוף עטוף בבייקון, ואת המנה הזו אפשר להכין בתנור. כדאי להכין אותה עם פרגיות ולסגור את הבשר בעזרת קיסמים, לא חובה לקשור - למרות האהבה של דוד לתחום.
אייל שני לא ממש הבין למה להכין גלילה, ורושפלד חשב שזה לא מספיק מרתק. עם זאת, מדובר על מנה שאמורה להיות מאוד מוצלחת כי שילוב של עוף ובייקון יכול להיות מאוד טעים.
אגב: מי ששומר על כשרות יכול להחליף את הבייקון באווז מעושן. זה לא יוצא פחות טעים רק טיפה שונה, אבל בכל מקרה אסור לוותר על תנור איכותי אך מומלץ לדלג על הקשירה.
רבקה סיידה: מה שעובד בבית לא עובד באודישן
רבקה הכינה פסטה ביתית אותה דאגה לטפח ולהרכיב בעצמה. את המנה הזו כמובן שמכינים על הכיריים, אבל פסטה זה אוכל זמין וטעים רק שמכינים בבית. בנוסף, אמנם זה כיף גדול להכין פסטה באופן עצמאי אבל מדובר בהרבה עבודה וכישרון דיוק.
במנה הזאת אייל אמר שהפסטה לא הייתה מספיק טובה, ומהמסקנה היא שלא צריך לעבד את הבצק יותר מדי אלא לתת לו זמן לנוח. לעומת אייל, חיים לא אהב את הרוטב וגם כאן הפתרון פשוט: רוטב שמנת אמנם כדאי לצמצם, בגלל שהשמנת מאוד נוזלית ולא "כבדה", אך כמובן צריך להיזהר עם צמצום יתר. לעומת זאת, רוטב עגבניות אפשר לצמצם יותר זמן מפני שיש לו יותר נוזלים והוא גם טעים כשהוא סמיך.
>> אתם יודעים יותר טוב?
מתכון מנצח, ואולי תזכו בסדנה עם המאסטרים!מאסטר שף, רביעי וחמישי בשעה 21:00