כפית תמצית וניל (עדיף כזו עם גרגירים, אבל לא חובה)
חצי כוס ועוד שתי כפות סוכר לבן
4 חלמונים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. שמים את השמנת, הסוכר והוניל בסיר ומחממים על אש קטנה. 2. טורפים את החלמונים עם שתי כפות סוכר, עד לקבלת בלילה חלקה. 3. מוסיפים מעט מהשמנת החמה לבלילת הביצים, לאט ותוך כדי ערבוב. 4. מעבירים את בלילת החלמונים לסיר ומחממים עוד 2 דקות. 5. יוצקים לקעריות חסינות חום, מסדרים בתבנית עם מעט מים (זהירות, שהקרם לא יירטב) ואופים ב-120 מעלות למשך חצי שעה, עד התייצבות. 6. מעבירים למקרר לשעתיים, מפזרים סוכר לבן ושורפים במבער או בסיבוב קצר מתחת לגריל התנור.