1. מערבבים את חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד ומכניסים למקרר לחצי שעה. אין צורך ללוש יותר מדי. 2. מטגנים כל סוג אגוזים בנפרד עד להשחמה קלה ומניחים בקערה גדולה את כל האגוזים המושחמים. 3. מוסיפים כוס סוכר למחבת ומחכים עד להיווצרות קרמל. במקביל מרתיחים מיכל שמנת מתוקה ומוסיפים את השמנת לקרמל בהדרגה. 4. מורידים מהאש כאשר צבע הקרמל הינו חום בהיר ולא כהה ושופכים לקערת האגוזים. 5. מוצאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לשכבה דקה בגודל תבנית הפאי, מסדרים את הבצק בתבנית ואופים למשך חצי שעה בחום של 180 מעלות. 6. מוצאים מהתנור ומוסיפים את האגוזים והכרמל ומחזרים לתנור ל-10 דקות נוספות.