הכנת הבצק: 1. מפוררים את החמאה בקמח ומוסיפים מלח וסוכר. 2. טורפים את הביצים עם השמנת, מוסיפים לקמח ולשים לבצק. חשוב לא לעבד את הבצק יתר על המידה. 3. עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות. הכנת המילוי: 1. טורפים את הביצים ומוסיפים את השמנת, הסוכר ותמצית הוניל לפי הטעם. 2. חותכים את הפירות לפרוסות. 3. מרדדים את הבצק (בתבנית בקוטר 28 ס"מ). 4. מניחים את הפירות בצורה יפה על הבצק ומוזגים מעל את בלילת הביצים והשמנת. 5. אופים בחלק הכי נמוך של תנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-25-30 דקות ומקררים על רשת.