פאי אגסים והלחיים כהן ואייל שני התלהבו לאללה. מה אתכם?
רן וסילבר
| מאסטר שף
| פורסם 11/11/10 10:42
תמונת AVI: מאסטר שף
|
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים בסיר את האגסים עם הסוכר והמים וגרעיני מקל הווניל עד שהם מתרככים מעט. 2. מוצאים וחותכים לרבעים ומסדרים כמניפה על גבי בצק הפאי האפוי חלקית. 3. מערבבים בקערה את גבינת המסקרפונה עם השמנת המתוקה והביצה ושופכים סביב האגסים. 4. מפזרים מעט הל, ומכניסים לתנור (180 מעלות) עד שמזהיב קלות (כ-20 דקות). |