היום,יותר מתמיד,יש טעם להיות בריא,ועוד איזה טעם! הטעם הנהדר של הטחינה הגולמית. כן,טחינה גולמית,לא סלט הטחינה של המסעדות ולא הסלט המוכן,אלא דווקא הטעם המקורי,הטעם הגולמי. אחרי הרבה שנים,שהטחינה הגולמית אכן שימשה רק את הצד החיוני להכנת סלטים – בסיס לסלט הטחינה,תוסף לסלט החומוס ועוד – מגיעה הגולמית למקום של כבוד בראש השולחן.
טרנד המזון הבריא בעולם המערבי ובישראל – גילה לסועד המודרני את הסגולות הבריאות המצוינות של הטחינה. "הנסיך" – יצרן הטחינה הגולמית הגדול בישראל – השכיל לשלב את המתכון המנצח שהוא:בריא-בריא וטעים-טעים. המתכון הזה כובש את שוחרי הבריאות בארץ ובעולם. בארצות הברית למשל,הביקוש לטחינה הגולמית של "הנסיך" כמעט ומשלש את עצמו,כל שנה,ברציפות. אז מה יש בטחינה הגולמית שעושה אותה כל כך בריאה,מזינה וטעימה?
קשור ועוד איך: זהו מקור אנרגיה מצוין,מזין ומאוזן,לכל מי שעוסק בספורט באופן קבוע. תשאלו למשל כל רוכב אופניים מקצועי מה סוד האנרגיה שלו – הטחינה הגולמית,כמובן,ועל הדרך זה מסייע גם בחיזוק ובתיחזוק השרירים. הטחינה הגולמית של "הנסיך" מגיעה לצלחת הביתית בטעם גלילי משובח.הטעם הנעים ,הטעים והבריא הזה הוא תוצר של המפעל המשוכלל והגדול מסוגו בישראל. הייצור נעשה ללא מגע ידי אדם,ללא חומרים משמרים,ללא צבעי מאכל,ללא שומן טרנס וללא גלוטן. כל ה"ללא" האלה משאירים בטחינת "הנסיך" רק את כל הבריאות ואת כל הטעם!
נסו עוגיות טחינה | צילום: princetahina.com עוגיות טחינה וצנוברים:
מוצרים:
1 כוס טחינה גולמית הנסיך
1 כוס סוכר
3 כוסות קמח
200 גרם חמאה
1 שקית אבקת אפייה
100 גרם צנוברים
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל החומרים לבצק ויוצרים מהם עיגולים.
2. אופן בחום בינוני נמוך עד שמתקשה (לא להגיע להשחמה).
3. לקרר ולשמור בקופסא אטומה